image
 |  5 21 Жовтня 2018 | 20:31

Пустовіт відмовив луцькій школі викласти вже закуплену бруківку

Луцькій школі №22 відмовили у проханні викласти 60 метрів бруківки. 
Про це йдеться на Єдиному сайті місцевих петицій, - пише Волинь24.
Так, лучанин Юрій Галайда повідомив про те, що щодня через двір школи проходить сотні людей.
"Просимо виділити кошти та провести роботи з укладання бруківкою даної доріжки (довжина близько 60 метрів). Бруківка уже є в наявності на території скверу, тому потрібно провести тільки її вкладання", - пише лучанин.

Нагадаємо, за ініціативою мешканців мікрорайону та за сприяння Департаменту ЖКГ Луцької міської ради влітку було прокладено доріжку з бруківки через сквер з вулиці Писаревського до світлофору на проспекті Відродження. Також було встановлено освітлення та лавки. Проблемним залишився тільки відрізок з вул. Писаревського у двір школи №22, що перетинається з уже створеною доріжкою.
У відповідь на петицію секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт повідомив, що провести роботи з влаштування пішохідної доріжки поки неможливо, мовляв немає грошей.
"На даний час провести роботи з влаштування пішохідної доріжки з вулиці Писаревського у двір школи №22 немає фінансової можливості.  Дане питання знаходиться на контролі в департаменті житлово - комунального господарства та буде розглянуто при додатковому фінансування статті витрат на ремонт об’єктів вулично - дорожньої мережі", - написав секретар Луцькради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ковелі центральний парк планують повністю реконструювати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити