image
 |  0 22 Жовтня 2018 | 19:15

Двоє волинських митників допомагали нелегально ввезти сотні автівок

Генпрокуратура повідомила про підозру двом посадовцям митних постів Волинської митниці.
Про це йдеться у повідомленні Генпрокуратури на офіційному сайті.
Вказується, що обидва є фігурантами кримінального провадженні "за фактами незаконного ввезення на митну територію України більше тисячі транспортних засобів (в т.ч. автобуси, вантажні автомобілі, с/г техніка), які були розмитнені за підробленими документами, що спричинило збитки державним інтересам на суму понад 7 млрд грн".
"У ході досудового розслідування, за оперативного супроводу ГУ БКОЗ СБ України здобуто докази, які підтверджують схему ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах підприємствами-імпортерами транспортних засобів, в якій задіяні посадові особи митних органів ДФС України, суб’єкти господарської діяльності, а також підприємства реального сектору економіки", - йдеться у повідомленні.
 "Під час розслідування доведено причетність до вчинення зазначених злочинів двох посадових осіб митних постів Волинської митниці ДФС України, яких 19.10.2018 затримано в порядку ст. 208 КПК України", - повідомили в ГПУ.

Також в ГПУ повідомили, що вирішується питання щодо обрання затриманим запобіжних заходів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські депутати доставили волонтерську допомогу бійцям російсько-української війни (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити