image
 |  5 22 Жовтня 2018 | 18:05

На Волині вилучили нафтопродукти, викрадені на Рівненщині з нафтопроводу (ФОТО)

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні про придбання та зберігання майна, одержаного злочинним шляхом (кримінальне правопорушення, передбачене ст. 198 КК України).
Про це «ВолиньUA» повідомляє прес-служба прокуратури області.
У ході розслідування прокурорами спільно з працівниками Луцького відділу поліції проведено санкціонований судом обшук на території одного з підприємств обласного центру Волині, у ході якого виявлено та вилучено автомобіль, завантажений пластмасовими ємностями для зберігання нафтопродуктів, такі ємності – заповнені та порожні, резиновий резервуар із нафтопродуктами та обладнання, призначене для їх перекачування.
На вилучені матеріальні цінності накладено арешт.

Одночасно рівненськими правоохоронцями проведено операцію із затримання зловмисників, які, здійснюючи "врізки" у найбільшу в світі систему магістральних нафтопроводів "Дружба" на території Рівненської області, викрадали звідти нафтопродукти.
Чи були вилучені на Волині нафтопродукти викрадені із нафтопроводу на Рівненщині - з'ясує слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині арештували злісного неплатника аліментів
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити