image
 |  4 22 Жовтня 2018 | 11:13

Рекордний «улов»: 70 літрів сурогату виявили муніципали на луцькому ринку

На території ринку «Лучеськ» муніципали виявили та вилучили майже  70 літрів сурогатного алкоголю.
Про це інформують у департаменті Муніципальної Варти Луцької міської ради.
Майже 70 літрів сурогатного алкоголю сьогодні виявили та вилучили інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради під час рейду містом. Рекордний «улов» інспектори виловили в контейнері №42 на території ринку «Лучеськ».
Алкоголь сумнівної якості був розлитий в пластикові шести літрові пляшки для подальшої реалізації в дрібнішій тарі.
На порушницю, складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 156 КУпАП. Роздрібна або оптова, включаючи імпорт або експорт, торгівля спиртом етиловим, коньячним або плодовим або роздрібна торгівля алкогольними напоями чи тютюновими виробами без наявності ліцензії або без марок акцизного збору чи з підробленими марками цього збору - тягне за собою накладення штрафу від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.
Читайте також: Муніципали покарали лучанина за спалювання сухостою
Що цікаво, лише на початку жовтня цю ж жінку суд зобов’язав сплатити 2550 гривень штрафу за торгівлю сурогатним алкоголем, яку вона здійснювала раніше. Як бачимо, життя її нічого не вчить.
Іншу порушницю інспектори виявили поблизу ТЦ «Гостинець». У неї вилучено більше літри сурогатної оковитої та покарано адміністративним протоколом за ч. 3 ст. 156 КУпАП.
Усі матеріали буде направлено на розгляд Луцького міськрайонного суду для визначення міри покарання.
Читайте також: Все краще дітям: луцькі освітяни замовили масло по 176 гривень за кіло 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити