image
 |  4 22 Жовтня 2018 | 12:05

Ще в одному місті на Волині розпочали опалювальний сезон

У Нововолинську розпочали опалювальний сезон для об’єктів соціально-культурного призначення, житлового та приватного секторів, інших споживачів.
Відповідне розпорядження підписав перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський, пише Нововолинськ.com.ua.
Згідно з розпорядженням, з 22 жовтня розпочинають подачу теплової енергії насамперед дошкільним та загальноосвітнім навчальним закладам Нововолинська та Благодатного, а також стаціонарному відділенню терцентру соціального обслуговування населення, що у селищі.
Разом з тим, теплопостачальним підприємствам поставлено завдання застосовувати до кожного боржника передбачені законодавством і договорами заходи, щодо своєчасності та повноти розрахунків за природний газ та теплову енергію.
Нагадаємо, у п’ятницю, 19 жовтня, у зв’язку з низькою температурою у приміщеннях стаціонару, опалювальний сезон стартував у Нововолинській центральній лікарні.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку почала працювати сміттєсортувальна лінія

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити