image
 |  2 23 Жовтня 2018 | 16:40

На Волині виявили та вилучили незаконну лісопродукцію (ФОТО)

Камінь-Каширський відділ Маневицької місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у розслідуваному слідчим відділенням Камінь-Каширського відділу поліції кримінальному провадженні за фактами самовільного зайняття земельної ділянки та придбання, отримання, зберігання й збуту лісопродукції, одержаної злочинним шляхом (кримінальні правопорушення, передбачені ч.1 ст. 197-1, ст. 198 КК України).
Про це пише у Фейсбук Прокуратура Волинської області.
В ході розслідування 19 жовтня 2018 року на підставі ухвал слідчого судді проведено два обшуки на територіях пилорам, де зберігається така лісопродукція.
До проведення слідчої дії органом досудового розслідування були залучені працівники Управління Держпраці у Волинській області, котрі володіють спеціальними знаннями в галузі охорони праці та промислової безпеки, працівники Камінь-Каширського районного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій України в області (для надання консультацій щодо дотримання вимог законодавства з питань пожежної безпеки) та інженери з охорони і захисту лісу, які володіють знаннями з питань контролю руху та походження лісопродукції, а також спеціальна техніка.

За результатами проведених обшуків вилучено близько 10 м3 незаконної лісопродукції, виявлено ряд адміністративних правопорушень в діях власників пилорам, що стосуються охорони праці та промислової безпеки, а також порушень правил пожежної безпеки.
Досудове розслідування триває.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий начальник юстиції Волині задекларував мільйон доходу та два автобуси «Богдан»

 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити