image
 |  2 23 Жовтня 2018 | 07:41

Прилеглі села зливають у міську каналізацію Луцька навіть гноївку

Прилеглі села умудряються зливати у міську каналізацію Луцька різноманітні нечистоти.
Про це йшла мова під час оперативної наради у Луцькій міській раді.
Керівник відділу екології міськради Анатолій Гламазда зазначив, що перевищень гранично допустимих концентрацій шкідливих речовин у міста не встановлено.
"Також перевірено чи немає несанкціонованих підключень до каналізаційної мережі міста. На вулиці Мамсурова діє єдиний пункт прийому стічних вод. Там буде встановлено решітку, аби уникнути потрапляння в каналізацію рештків тварин. І питання неприємних запахів у Луцьку буде знято".

Водночас секретар міської ради Григорій Пустовіт зазначив, що луцьку міську каналізацію часто використовують мешканці прилеглих населених пунктів.
"У нас в каналізацію скидають з найближчих сіл рештки тварин. Чого тільки ми там не знаходимо. Якщо таке триватиме, то треба заборонити допуск мешканців сіл до нашої каналізації. Умудряються зливати навіть гноївку. Треба накладати штрафи і завершувати співпрацю з такими партнерами у лапках".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Межі Луцька: поза кордонами логіки і здорового глузду
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьк: на правах бідного родича

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити