image
 |  0 23 Жовтня 2018 | 18:40

У Дніпрі «накрили» торгівлю фальсифікованими наркомісткими препаратами (ВІДЕО)

Співробітники Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури області блокували у Дніпрі масштабну нелегальну торгівлю наркомісткими фальсифікованими препаратами.
Про це пише у Фейсбук Служба безпеки України.
Оперативники спецслужби встановили, що наркоділки налагодили незаконну реалізацію наркомістких препаратів через кілька підконтрольних зловмисникам аптечних закладів.
За офіційними даними Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками ці препарати у своєму складі містять псевдоефедрин гідрохлорид, що віднесений до прекурсорів, які не зареєстровані як лікарський засіб та офіційно не ввозяться в Україну.
За попередньою інформацією обсяг незаконно реалізованих препаратів тільки з однієї "точки" становив понад один мільйон гривень щомісяця.
У межах кримінального провадження розпочатого за ч. 2 ст. 305, ч. 1 ст. 321-1 та ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України правоохоронці провели санкціоновані слідчі дії у місцях продажу препаратів, де з незаконного обороту було вилучено понад дві тисячі наркомістких пігулок.


 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Наразі тривають невідкладні слідчі дії та експертиза вилучених препаратів, вирішується питання про оголошення підозри організаторам незаконного бізнесу. 
https://www.youtube.com/watch?v=10NA4BMjfKA&fbclid=IwAR0UFyQhiiS5q0fUjaLeZrWq4pmPdbhQpB5WqZ6APDtVGvuJ5kZ-EbZBKqM
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучани, у дворі одного з будинків, виявили витік газу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити