image
 |  13 25 Жовтня 2018 | 07:14

На посаду директора санаторію «Пролісок» оголошують новий конкурс

Конкурсна комісія Волинської обласної ради затвердила кваліфікаційні вимоги та умови проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Санаторій матері і дитини «Пролісок».
Про це «ВолиньUA» стало відомо за результатами засідання конкурсної комісії 25 жовтня 2018 року.
Оскільки попередню пропозицію кадрової комісії продовжити контракт із попереднім керівником санаторію Валентиною Касардою сесія обласної ради на пленарному засіданні 26 вересня не підтримала («за» пролонгування контракту з нею проголосувало лише 14 депутатів при необхідних 33 голоси), то на цю посаду оголосять новий конкурс.
Наразі ж конкурсна комісія затвердила текст повідомлення про проведення конкурсу, який подаватиметься в друкований ЗМІ та оприлюднюватиметься на офіційному веб-сайті обласної ради.
Рекомендований вік конкурсантів - до 60 років. Термін подання заяв – 30 календарних днів із дня опублікування оголошення.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волиньраді зареєстрували проект звернення про скасування рішення уряду підвищити ціну на газ для населення

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити