image
 |  2 4 Листопада 2018 | 19:01

У двох селах Горохівського району активно тривають роботи по ремонту амбулаторій

У селах Скобелка та Лобачівка «дали добро» на реконструкцію приміщень під амбулаторії, тож там активно тривають роботи.
Про хід реконструкцій стало відомо 1 листопада під час зустрічі голови райдержадміністрації Юлії Гринчук з консультанткою з управління субпроектом Світового банку у Волинській області Марією Адамчук, інформують на сайті Район.Горохів.
За словами Марії Адамчук, цей проект – один із найбільших інвестиційних проектів на Волині:
«Проект Світового банку спрямований на зниження рівня серцево-судинних захворювань. Адже саме ці патології є найпоширенішими серед населення. Варто зауважити, що даний проект є одним із найбільших інвестиційних проектів, що реалізуються на Волині», - зауважила Марія Адамчук.

Учасники зустрічі обговорили поточний стан упровадження заходів субпроекту та зосередилися на тих проблемах, що найбільше виникають у напрямку капітального ремонту та реконструкції приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини.
За словами голови райдержадміністрації, об’єктів першої та другої фази ремонту та реконструкції приміщень під амбулаторії загальної практики сімейної медицини в районі чотири: це у селах СкобелкаЖуравникиПечихвости та Лобачівка.
Всі вони перебувають на різних етапах підготовки проектно-кошторисної документації. У Скобелці та Лобачівці проектно-кошторисну документацію вже затвердили, отримали дозвіл на початок будівельно-монтажних робіт, які вже проводять.
У Печихвостах та Журавниках проектно-кошторисну документацію також зробили, передали документи на отримання дозволу на початок проведення будівельно-монтажних робіт.
Фото зі сторінки Марії Адамчук у Facebook:

Марія Адамчук
Марія Адамчук



 

Реконструюють такі приміщення
Реконструюють такі приміщення




Роботи вже тривають
Роботи вже тривають



 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити