image
 |  2 5 Листопада 2018 | 17:02

Деталі стрілянини у Луцьку: напад був спланований

Смертельна стрілянина на автомийці у Луцьку могла бути організованим нападом, а не випадковим конфліктом , повідомили агентству Волинські Новини джерела в правоохоронних органах.
За словами співрозмовників, напад стався під час обіду. Група озброєних осіб зайшла в кафе автомийки та напала на постраждалих. За наявними даними, нападники використовували вогнепальну зброю та ніж.
У результаті інциденту один чоловік загинув, двоє отримали вогнепальні поранення у живіт та грудну клітку, їх госпіталізували. За попередніми даними, нападники також отримали поранення - на дорозі залишились сліди крові.
Джерело повідомило, що злочинці втекли на автомобілях Volkswagen Touareg, Audi та Skoda на київських та миколаївських номерах.
Нагадаємо, що 5 листопада в Луцьку на вулиці Набережній сталася стрілянина. У результаті одна людина загинула, ще двоє госпіталізовані. Поліція ввела в дію операцію із затримання озброєних злочинців та просить водіїв, які рухалися орієнтовно з 14:00 до 15:00 по вулиці Набережній, надати дані з відеореєстраторів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто загинув у перестрілці на луцькій автомийці
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити