image
 |  2 6 Листопада 2018 | 19:01

Депутат від БПП звільнив помічника після звинувачень у причетності до вбивства Гандзюк

Народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенка" Микола Паламарчук запевняє, що не має жодного стосунку до нападу на активістку та радницю міськголови Херсона Катерину Гандзюк.
Про це він розповів "Українській правді" 6 листопада, пише ТСН.
"То обвинуватили в причетності мого помічника, тепер уже кажуть, що я причетний. З таким успіхом можна сказати, що я причетний до вбивства Кеннеді", - заявив Паламарчук.
На запитання, чи зв’язувалися правоохоронці безпосередньо з ним самим у цій справі, нардеп зауважив: "А чому зі мною повинні зв’язуватися? Я не маю до цього [нападу на Гандзюк] жодного відношення".
Паламарчук зазначив, що перебуває на лікарняному ліжку після проведеної операції. Він також підтвердив, що звільнив свого помічника Ігоря Павловського, якого активісти назвали посередником у вбивстві Гандзюк.
"Він цього бажав, і я також дав йому можливість спростовувати звинувачення. Я сказав: якщо винуватий, то йди, піднімай руки і кажи, що винуватий. Якщо невинуватий, - захищай свою честь і гідність", - пояснив Паламарчук.
Крім того, на думку нардепа, звільнення Павловського дозволить уникнути тиску на слідство. "Він по справі не проходить... Виконавці ж затримані, організатора теж затримали, якби він був там, його б затримали. Буде по справі, хай його притягують до відповідальності, затримують, заарештовують. Я за нього відповідальності не несу", - зазначив Паламарчук.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти назвали причину смерті Гандзюк і вказують на слід депутата БПП

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити