image
 |  4 6 Листопада 2018 | 18:01

Український репер присвятив пісню боям за Донецький аеропорт (ВІДЕО)

Український репер Freel випустив головний трек зі свого нового одноіменного альбому "Спалах".
Цю пісню музикант написав під час останніх боїв за Донецький аеропорт, повідомляє канал 24.
Freel розповів, що події в Донецькому аеропорту його вразили до глибини душі.
"Слідкуючи разом з усією країною за новинами, думав: "Я зобов'язаний щось зробити, не можна сидіти, склавши руки". І написав "Спалах". Плакав і писав, знову писав і знову плакав. Пісня довго лежала, очікуючи свого часу. Повернувся до неї, коли мій кращий друг, письменник Артем Чех, пішов на війну. Я знав, що інколи Чех так само, як герой пісні, телефонує додому з передової, просто щоб сказати дружині, що кохає її, що він живий", – розповів репер.
Першими трек почули захисники Донецького аеропорту у арт-поселенні "Обирок". Репер розповів – виступ був справжнім випробуванням, бо оцінку його творчості давали "кіборги".
"Після виступу дехто з "кіборгів" підходив до мене зі схваленням – кльовий трек, випускай! Чи отримував я колись вищу оцінку своєї творчості? Ні. Чи напишу я колись текст кращий, ніж у цій пісні? Не впевнений. Абсолютно усі кажуть, що це моя краща пісня за життя", - зізнається музикант.


Прем'єра дебютного альбому "Спалах" запланована на 19 листопада. До нього увійшло 14 треків. Із них 2 — це традиційні для хіп-хопу скіти (вставки між піснями, які підводять до наступних треків).
Один із цих скітів спеціально для альбому "Спалах" записав письменник Сергій Жадан. Також у збірці буде і спільний трек із Ділею. Музиканти і раніше неодноразово співпрацювали: ще 2010-го Діля та "На Відміну Від" випустили сингл "Обійми мене".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський депутат платить за землю майже в 30 разів дешевше


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити