image
 |  0 6 Листопада 2018 | 17:37

За два роки на Волині троє дітей випали з вікон




Протягом двох останніх років на Волині трьох батьків притягнули до адміністративної відповідальності за фактом випадіння їхніх дітей із вікон. Нещасні випадки сталися внаслідок недогляду.
Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Волинській області.
Так, за інформацією ГУНП області, упродовж 2017–2018 років на Волині було зафіксовано три факти випадіння дітей із вікон будинків за місцем проживання. Два нещасних випадки сталися у 2017 році, один – цьогоріч.
Жодна дитина не загинула, однак всі отримали численні політравми. А батьків за фактом недогляду за дітьми було притягнуто до адміністративної відповідальності.
Відзначимо, що лише цьогоріч ІА Волинські Новини повідомляло про три випадки випадіння маленьких дітей із вікон у Луцьку, які сталися у зв’язку з необережністю.













Додамо, що за фактом недогляду за дітьми, що призвело до побутових нещасних випадків (випадіння дітей із вікон), батьків можуть притягнути до адміністративної відповідальності, згідно зі ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей».
Передбачено, що такі дії тягнуть за собою попередження або накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850–1700 гривень), а в повторному випадку – від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1700–5100 гривень).
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка з гранатометом затримали в харківському метро


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити