image
 |  2 7 Листопада 2018 | 19:42

У Миколаєві п'яний неадекват на Infiniti зламав щелепу патрульному (ВІДЕО)

У Миколаєві патрульний дістав перелом щелепи при затриманні нетверезого та агресивного водія Infiniti.
У момент затримання пасинок п'яного автомобіліста кинувся на поліцейського та вдарив його ногою в обличчя.
Про це повідомляє «УНІАН», посилаючись на Головне управління Нацполіції в Миколаївській області.
Зазначається, що пригода сталася в ніч на 26 жовтня в мікрорайоні Тернівка. Патрульні звернули увагу на автомобіль Infiniti.
У салоні іномарки крім водія перебувало ще кілька людей – у них були ознаки алкогольного сп'яніння.
Водій автомобіля відмовився проходити огляд на наявність алкоголю в організмі і на нього почали складати протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння»), як це передбачено процедурою.
Водій почав поводити себе агресивно – штовхати поліцейського та поливати його нецензурною лайкою. На попередження чоловік не реагував, і патрульний став до його затримання.
Коли поліцейський почав надягати на водія наручники, на нього кинувся 19-річний пасинок затриманого, який з розгону вдарив правоохоронця ногою в обличчя.
Водія та 19-річного юнака затримали, всіх учасників конфлікту відвезли до відділку поліції. Надалі з'ясувалося, що в результаті удару у офіцера патрульної поліції зламано щелепу.
За даним фактом поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України («Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу»).Чоловікові, який вдарив патрульного, вже повідомили про підозру. Готується клопотання про обрання йому в суді запобіжного заходу.
https://www.youtube.com/watch?v=Ky_JYMl-9qM&feature=youtu.be
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 22 протоколи: на Волині судять батьків, діти яких не ходять до школи (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити