image
 |  0 8 Листопада 2018 | 16:11

Сапожніков шукає головного спеціаліста управління освіти

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради оголошує місячний конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради.
Про це повідомляється на сайті Нововолинської міської ради.
Вимоги до претендентів: повна вища педагогічна освіта не нижче ступеня спеціаліста, магістра; стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування (в державній службі) не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 3 років; вміння працювати на комп’ютері; знання Конституції України; знання законодавства України, що стосується державної служби, служби в органах місцевого самоврядування, методичних та нормативних документів у галузі освіти; вільне володіння державною мовою.
Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці надається відділом кадрової роботи та з питань запобігання і виявлення корупції виконавчого комітету.
Читайте також: На  Іваничівщині  запрацював  інклюзивно-ресурсний центр 
Документи на конкурс: заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; копія документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України; копія документа про вищу освіту; копія реєстраційного номера облікової картки платника податків; копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж; копія військового квитка, дві фотокартки розміром 4×6 см; електронна декларація за 2017 рікприймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу в кабінеті № 302 за адресою: м. Нововолинськ, пр. Дружби, 27. Телефон для довідок 3-14-32.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити