image
 |  0 8 Листопада 2018 | 15:24

У Ковелі до експлуатації придатні лише половина бомбосховищ

З 32 захисних споруд цивільного захисту повністю готовими до експлуатації є лише 17.
Про йдеться у звіті про виконання «Програми економічного і соціального розвитку м. Ковеля на 2018 рік», - передає «ВолиньUA».
Так, 8 листопада 2018 року на засіданні виконкому і заслухали виконання цієї програми за 9 місяців поточного року.
Отож, для укриття ковельчан від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру створено фонд захисних споруд цивільного захисту, який включає сховища цивільного захисту, підвальні приміщення житлових будинків інші споруди підземного простору, які можуть бути використані для укриття населення.
На території Ковеля знаходиться 32 захисні споруди цивільного захисту, а саме: державної власності – 15 шт., комунальної власності – 9 шт., приватної власності – 9 шт. З них    17 – готові, 8 – обмежено готові, 7 – не готові.
Для захисту населення від радіаційного та хімічного ураження на території міста створено 10 пунктів видачі засобів індивідуального захисту. Для забезпечення радіаційного та хімічного контролю створено 3 пости радіаційного та хімічного спостереження.
На базі Ковельського МТМО створено 12 бригад постійної готовності служби екстреної медичної допомоги першої черги та 12 бригад спеціалізованої медичної допомоги другої черги.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіндер дав квартиру голові Ковельського суду

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити