image
 |  0 9 Листопада 2018 | 09:20

Волинські митники виявили «зайві» тренажери серед медапаратури

Посадові особи управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Волинської митниці ДФС викрили намір ввезти на митну територію України тренажери загальною вартістю 682 тис грн без сплати митних платежів.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби Волинської митниці.
Встановлено, що до митного контролю у пункті пропуску Ягодин були подані документи, згідно з якими відправник з Чехії поставляв до Києва медичне обладнання: імпланти, пристрої та засоби для хірургії, апаратуру для кисневої, озоно- та аеротерапії, штучного дихання реанімації тощо.
Під час огляду вмісту транспортного засобу у ньому було виявлено 4 предмети, не заявлені у товаросупровідних докуметах. Їхня вага – 181 кг –  фіксувалася як надлишкова під час порівняння заявлених та фактичних характеристик вантажу.
Нині, відповідно до статті 511 Митного Кодексу України, тренажери вилучено на склад митниці. Вони підлягають конфіскації. Матеріали справи передані до суду для притягнення порушників до відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поради волинянам: як порахувати субсидію?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити