image
 |  0 12 Листопада 2018 | 15:11

Луцький зоопарк поповнився новими «пухнастиками»

У Луцькому зоопарку - нові жителі. Привезли трьох песців.
Про це йдеться на сторінці у facebook Луцький зоопарк.
«Отож, листопадовою приємністю стала поява у нас трьох песців. Усі нормально пережили дорогу й уже звикли до нових умов проживання. Але не це в цій історії найважливіше. Тішомося, що переїзд до Луцька - то є для цих тварин шанс на життя.
Цих полярних лисичок врятувало від смерті те, що у людському світі підходить під формулювання "не такий, як усі". А ще - збіг обставин. Бо вони - донедавна мешканці звіроферми, де тварин розводять для хутра.
І виявилося, що саме ці песці, так би мовити, неформат. Їхні шубки на шуби не підходять через те, що не надто пухнасті. Їх мали просто знищити, але, на щастя, втрутилися небайдужі і тварин просто привезли до Київського заапарку. Ну а далі ви вже знаєте...
Отож, приходьте - пустотливі "хлопчиська" Альфа, Мовчун і Самі, яких зазнімкував Павло Березюк, подарують вам гарний настрій. Як і інші наші підопічні, яких уже кілька сотень особин ;) А ще Луцький зоопарк - то чудова можливість помилуватися осіннім різнобарв'ям. Бо ми все робимо з любов'ю, як і належить у місці найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста!», - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити