image
 |  0 12 Листопада 2018 | 14:32

На двох стільцях: співак із Луцька «Мonatik» хитрощами дає концерти російській публіці

Співак з Луцька «Мonatik», концертів якого в Москві “не можуть дочекатися” вже кілька років, знайшов спосіб виступити для російських шанувальників, при цьому уникаючи проблем в Україні.
Про це пише Поштар інфо.
Свого часу ЗМІ повідомляли, що артиста не випускають з України з концертами в Росію, погрожуючи серйозними проблемами для нього і його близьких. Вихід із ситуації все ж знайшовся. Так, на російськомовній «Яндекс. Афіші» за геотегом «Москва» тепер можна виявити його виступ 23 листопада на якомусь майданчику «М1». Однак, клікнувши на привабливу пропозицію купити квитки на шоу музиканта «від 5 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян», ви потрапите на сайт казино в передмісті Вітебської області, що в Білорусії.
Причому, для завзятих шанувальників творчості українця, з Москви туди навіть організовані безкоштовні трансфери на автобусах. Формально до співака на Україні питань бути не може, адже він буде співати не на території РФ. Концертні директори артиста сподіваються, що нестандартний маркетинговий крок відкриє зірці можливості давати концерти для російської публіки, що давно роблять його колеги – ті ж Ані Лорак, чи Світлана Лобода.
Різниця лише в тому, що зважившись заробляти в Москві, в Києві вони добровільно віддають себе анафемі, на відміну від Монатика, який залишати Україну не збирається – в його офіційній афіші на сайті як і раніше не знайдеш виступів на території РФ.
Яка буде реакція в Україні на це, поки що невідомо.
До слова, такими діями співак не уникає проблем в Україні, а навпаки "розпалює" конфлікт, адже людина на стільки вперто шукає способів обійти певні правила та закони і готова "віддатись" російській публіці, незважаючи ні на що, і закриваючи очі на події Сходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Псевдо-артист: пісня співака з Луцька «Мonatikа» прозвучала у російському серіалі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити