image
 |  0 12 Листопада 2018 | 12:13

Ярош підтримає Кошулинського на виборах президента

Нардеп, колишній лідер "Правого Сектору" Дмитро Ярош підтримав кандидатуру свободівця Руслана Кошулинського на виборах президента і закликав націоналістів виступити єдиною силою.
Про це він заявив на сторінці Фейсбук.
«Маленький пост про політику. Українська Добровольча Армія - позапартійна структура, основним завданням якої є допомога державним чинникам у захисті Незалежності та територіальної цілісності Держави. Тому, пишу не як Командувач УДА, а як націоналіст і громадянин.

- Лишаюсь переконаний, що будь-які вибори під час війни є непотрібними і такими, що порушують основи національного народовладдя.
- Якщо народ сприймає гру по існуючих правилах, то найголовніше - не допустити до влади агентуру Кремля (медведчуків, вілкулів, мураєвих тощо).
- Під час політичної війни «всіх проти всіх» націоналістам треба об’єднатися і виставити одного кандидата у Президенти, а потім і сформувати єдиний список до Верховної Ради.
- Особисто не претендую ні на які мандати і посади.
- Вважаю виваженою і правильною відмову Олега Тягнибока від участі в президентських виборах.
- Вважаю пропозицію партії «Свобода» про висунення Руслана Кошулинського єдиним кандидатом від націоналістичних організацій логічною і прийнятною.
- Звертаюсь до націоналістів із закликом виступити на виборах об’єднаною силою, розширити політичний фронт до право-центристського і перемогти заради України».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити