image
 |  0 13 Листопада 2018 | 10:12

У Володимирі продовжують продавати наркотики через оголошення на стінах

На стінах будинків Володимира-Волинського знову з’явилися оголошення про продаж наркотиків через інтернет.
Про це інформує «ВолиньUA».
Написи намалювали на будинках по вулиці Ковельській, на зупинці біля пошти, на будівлі автостанції та на будинку, який виходить на площу міста. Не погребували навіть парканом, яким обгороджено будівництво у центрі міста.
Як писало наше видання, 30 жовтня 2018 року рекламу зобразили на стіні районного будинку культури та на житловому будинку по вулиці Князя Василька, 2. Цей будинок розташований на центральній площі міста, а повз районний будинок культури щодня теж проходять сотні людей. Зараз ці написи уже замальовані.
Схема продажу наркотиків через інтернет побудована так, що покупець і продавець уникають будь-яких контактів. Гроші переказують на банківську картку. Сплачений товар кур'єр залишає у схованці, розташування якої покупцеві повідомляють знову ж таки через інтернет. Ловити таких наркоторговців  важко. Але ускладнити їм життя може кожен – замалювавши напис на стіні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити