image
 |  2 14 Листопада 2018 | 16:05

Затримали ще одного причетного до бандитських розбірок у Луцьку

Затримали ще одного підозрюваного у стрілянині на луцькій автомийці.
Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волинської області.
Затриманому напередодні працівниками відділу карного розшуку в області 34-річному мешканцю Сумщини повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї та предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень (кримінальне правопорушення, передбачене ч.4 ст. 296 КК України).
Луцький міськрайонний суд обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, замаху на умисне вбивство двох або більше осіб та хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї та предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень (кримінальні правопорушення, передбачені п.12 ч.2 ст. 115, ч. 2 ст. 15 п.п. 1, 12 ст. 115, ч. 4 ст. 296 КК України) триває.
Вживаються заходи задля затримання усіх причетних до вчинення цих злочинів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити