image
 |  4 15 Листопада 2018 | 18:22

«Китайський Хатіко» вже 80 днів чекає загиблу господиню (ВІДЕО)

Пес чекає жінку вже 80 днів.
У Китаї очевидці зняли відео, на якому собака сидить на узбіччі та чекає на свою власницю. Вона загинула у ДТП три місяці тому. Пса прозвали "новим Хатіко".
У місті Хух-Хото собаку поряд із дорогою бачать з початку серпня. Він сидить поряд із місцем, де загинула його господиня. Люди, які живуть неподалік і бачать чотирилапого кожного дня, намагалися нагодувати його. Незнайомці лякають пса, тому він тікає від них, але згодом повертається на місце.
"Вже майже три місяці, як він з'явився. Собака завжди тут, чи світить сонце, чи ллє дощ. Це дуже зворушливо", - розповів таксист Го Сіньхуа.
Відео з "китайським Хатіко" набрало більше шести млн переглядів у соціальних мережах. Користувачі зізнаються, що вірний пес дуже розчулив їх.
Волонтери із зоозахисної організації шукають родичів, щоб вони забрали собаку до настання холодів. Якщо вони відмовляться, йому знайдуть нових господарів.
Нагадаємо, на Харківщині відданий собака Хатіко по-покровськи. Пес, якого викинули на дорозі, вже рік чекає на господарів рік чекав на господарів, які кинули його на узбіччі в зав'язаному мішку. Чоловік, який урятував пса, хотів забрати його до себе, але йти з ним собака відмовився.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=3brcV0NoJ3M&feature=youtu.be[/embed]
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна веде перемовини щодо придбання легкої зброї у Канади

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити