image
 |  0 15 Листопада 2018 | 11:30

На Волині не вистачає працівників поштового зв’язку

Задля пошуку нових кадрів волинська дирекція «Укрпошти» звернулася за допомогою до сектору рекрутингу обласного центру зайнятості. Про це йдеться у передачі «Тема дня» «UA: Волинь».
«На сьогодні ми відчуваємо проблему із кадрами у міських відділеннях Луцька, Ковеля та Нововолинська. Проблема дійсно є. Для того, щоб краще обслуговувати клієнтів, ми звернулись до центру зайнятості для того, щоб наповнити наші відділення. І щоб клієнти могли обслуговуватись швидше», – розповів директор волинської дирекції «Укрпошти» Іван Шевчук.
За його словами, проблема з кадрами особливо гостро постала цього року.
«Цього року багато українців виїхали за кордон: у Польщу, Росію. Розумію, що зарплати українські не підтягнуті до рівня європейських, і, відповідно, тут ми трохи програємо», – висловився він.

Від редакції. 
Гостра проблема кадрів у відділенях Волинської «Укрпошти» була давно і не постала цього річ. Схоже на те, що нинішній директор Іван Шевчук лукавить у своїх коментарях. Адже минулоріч були факти закривання поштових відділень у Луцьку, а на їх місці виникали інші заклади, які не мали відношення до пошти. Не згадує Іван Шевчук відношення дирекції до своїх працівників робітничого класу, які отримують неякісний спецодяг, які закладають свої кошти за передплату волинських газет. Чому виникають такі моменти в діяльності поштових відділень та чому розвиток «Укрпошти» завис у часі ? На ці питання відповідати   дирекція не збирається, або ж обходить та наводить інші факти, які є й так очевидні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити