image
 |  4 15 Листопада 2018 | 17:01

На Волині жінка померла через отруєння чадним газом



Три бригади ЕМД були задіяні на ліквідації наслідків отруєння чадним газом в одному із сіл області.
Про це «ВолиньUA» повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф
Вчора о 19.35 до центральної оперативної диспетчерської надійшов виклик, приводом якого була діабетична кома у 43-річної жінки. О 19.44 фельдшерська бригада ЕМД прибула на місце виклику. На момент прибуття бригади ЕМД до потерпілої також викликали фельдшера місцевого ФАПу. Оглянувши жінку, медики констатували клінічну смерть і негайно розпочали реанімаційні заходи та раптом вони відчули у себе різке погіршення стану: з’явилася нудота, блювота, головокружіння, тремор ніг. Незважаючи на погане самопочуття, медики продовжували реанімувати жінку, аж раптом син хворої, який знаходився поряд, втратив свідомість - у ту мить стало зрозуміло: у будинку чадний газ! Оскільки у хаті були ще інші члени родини, аби усіх вивести з приміщення прийшлось кликати на допомогу сусідів. А тим часом із найближчих пунктів базувань виїхали ще дві бригади ЕМД.
Усім потерпілим на місці виклику була надана медична допомога. Двоє потерпілих від госпіталізації відмовились, двох було транспортовано до медичного закладу і госпіталізовано у реанімаційне відділення, одна потерпіла, на жаль, померла.
Нагадуємо: чадний газ підступний та смертельно небезпечний, не має запаху, безбарвний – його неможливо відчути. Утворюється він внаслідок неповного згоряння палива в опалюваних приладах. Бережіть своє здоров’я і здоров’я своїх дітей!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Волинський «гуманний» суд відпустив наркоторговця


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити