image
 |  5 15 Листопада 2018 | 06:15

Селяни на Волині вимагають доремонтувати вщент розбиту дорогу

Мешканці села Ворчин Володимир-Волинського району просять владу доремонтувати вщент розбиту дорогу.
Про це інформує ВолиньUA.
Цьогоріч Устилузька ОТГ розпочала ремонт дороги  її висипали щебенем, але лише на певних відрізках. Тож, коли нею їхати, то між ямами трапляються по кілька десятків метрів щебеневого покриття.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліцензію маршрутки відтепер можна перевірити онлайн
Депутат районної ради, свободівець Павло Карпюк та мешканці села записали відеозвернення до влади з проханням доремонтувати дорогу.
«Так як до кінця року залишилось менше двох місяців і 700 тисяч гривень, що були виділені з початку року на білощебеневий ремонт дороги до сіл Ворчин-Зоря можуть бути не освоєнні і мрія жителів цих сіл про якісну дорогу може залишитися тільки мрією. У зв'язку з цим вирішили звернутись до усіх причетних, хто має відношення до ремонту даної дороги, в особі місцевої влади, підрядника, та відділу Волинської ОДА, щодо якнайшвидшого закінчення ремонтних робіт.
Сподіваємось, що допоможе. Якщо ні, будемо діяти в інший спосіб», - написав у Фейсбуці Павло Карпюк та виклав відеозверненя.

https://www.facebook.com/pavlo.karpyuk/posts/1430599300404374

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити