image
 |  2 15 Листопада 2018 | 15:44

Став відомим портрет середньостатистичного туриста, який відвідує Луцьк

Луцьк переважно відвідують молоді люди віком від 20 до 30 років, які проводять у місті в середньому дві доби.
Про це повідомила начальник управління туризму та промоції Луцької міськради Катерина Теліпська під час обговорення програми розвитку туризму у 2019 - 2020 роках.
Катерина Теліпська передусім розповіла про певні досягнення у розвитку туристичної сфери та про заходи, які мали місце в останні роки.
"У Луцьку проведено другий туристичний форум. Це видатна подія, яка дозволяє учасникам познайомитися з гравцями туристичної сфери. Ми почали розвивати інфраструктуру для незрячих, встановили бронзовий макет замку, провели громадські конкурси для 11-ти туристичних проектів. Ще одна фішка - проведення прес-турів. Раніше ми ніколи їх не проводили. Але зараз у нас відбувся цікавий прес за участю 10 журналістів з Києва", - зазначила Катерина Теліпська.

Також вона поділилася результатами маркетингового дослідження щодо визначення портрету середньостатистичного туриста.
"Це дуже цікава інформація, яка дає нам зрозуміти туриста. До нас їдуть, тому що Луцьк є доступним недорогим містом. Українські туристи витрачають 950 грн, а іноземні туристи - понад 1500 грн. Ті, хто їде до нас, задоволені відсутністю надмірної кількості туристів. Також Луцьк є часто транзитним містом для туриста. Вікова категорія - від 20 до 30 років. Нам треба працювати на залучення більш самодостатнього туриста, який зможе залишити більше грошей у місті. Середня тривалість перебування туриста в Луцьку - два дні", - розповіла Катерина Теліпська.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити