image
 |  0 15 Листопада 2018 | 12:22

У департаменті ЖКГ наводять «марафет»: тим часом Старе місто «плаває» в калюжах (ВІДЕО)

У Луцьку замість благоустрою прибудинкових територій роблять ремонт в департаменті ЖКГ. Нові сучасні меблі та двері, красиві люстри та модні і далеко не дешеві шпалери.
Про це йдеться у сюжеті Сфера-ТВ.
Головний комунальник Луцька Юрій Крась каже, на потреби департаменту щороку з міського бюджету виділяють гроші. Те, що дали зі скарбниці цьогоріч, вирішили витратити на покращення умов праці.
«Цього року було виділено 100 тисяч гривень. Хочеться, щоб умови праці були і для відвідувачі і для працюючих. Ремонт роблять у приймальній, також будуть робити у коридорах та на вході в департамент ЖКГ», — каже Юрій Крась.
«Проте у Луцьку є ціла низка прибудинкових територій, які "просять" ремонту та благоустрою, однак на це коштів у скарбниці чомусь завше бракує. Ось до прикладу один із дворів проспекту Молоді. Тут яма на ямі. І так, кажуть місцеві мешканці, вже добрих з десяток років. А це вулиця Конякіна. Водії, які хочуть потрапити у провулок не їдуть, а пливуть. Гніваються, лаються та мають лише одне запитання до владців, за що ж вони платять податки?», - йдеться у сюжеті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити