image
 |  0 15 Листопада 2018 | 07:58

У страшному ДТП загинув відомий український спортсмен (ФОТО)

Вчора, близько 15-ї години, на Рівненщині на трасі Київ-Чоп – між селами Гаї-Лев'ятинські та Крупець – зіткнулися автомобіль Citroen із вантажівкою. Загинуло двоє людей, один з них – відомий спортсмен. Ще одного спортсмена госпіталізовано.
Про це інформує прес-служба поліції Рівненської області.
У поліції повідомили: "На автодорозі між селами Гаї-Лев'ятинські та Крупець 26-річний житель Острозького району, відомий український спортсмен, за попередньою інформацією – водій автомобіля Citroen, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою під керуванням 30-річного жителя Чернівецької області".
Унаслідок ДТП водія фургона доправили до медзакладу в тяжкому стані. Його батько, 50-річний житель Острозького району, та 33-річний спортсмен із Тернопільщини дістали травми, несумісні з життям.
У місцевих ЗМІ та соцмережах повідомляють, що потерпілим є багаторазовий переможець Чемпіонатів світу з армреслінгу Олег Жох, загиблий – його батько. Другий загиблий – Андрій Пушкар – відомий український спортсмен, багаторазовий чемпіон світу та Європи з арм-рестлингу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські козаки вибороли перемогу на кубку Європи з двобою (ФОТО)

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити