image
 |  2 15 Листопада 2018 | 18:01

Затримали вже чотирьох учасників резонансної стрілянини у Луцьку (ВІДЕО)

Співробітники волинської поліції затримали чотирьох жителів Києва та Київської області, яких обґрунтовано підозрюють у причетності до стрілянини 5 листопада в Луцьку під час якої одна людина загинула, двоє отримали тілесні ушкодження.
Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.
«Чотирьом зловмисникам слідчі оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї. Трьом підозрюваним обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою терміном 60 діб без права внесення застави», – зазначив начальник ГУНП в області Петро Шпига.
Наразі вирішується питання щодо обрання четвертому підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування триває.
Нагадаємо, 5 листопада о 14 годині 30 хвилин на лінію служби поліції «102» надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Набережній у Луцьку. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 ( хуліганство) та ст. 15 ( замах на вчинення злочину) та ч. 2, ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Луцьку: з Daewoo відразу зняли номерні знаки (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити