image
 |  0 17 Листопада 2018 | 12:53

Побував у 170 селах західного Полісся: спогади студентських років декана луцького вишу

Декан Факультету філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки оригінально привітав студентів з їхнім святом.
Відповідний допис Юрій Громик розмістив на сторінці у facebook.
"Друзі з великої творчо-неспокійної філологічно-журналістської громади й усі, хто відчуває до неї причетність! ❤️ Вітаю вас із Міжнародним днем студентів! Будьте здорові, щасливі й успішні! Цікавих вам знайомств, відкриттів, мандрівок, проектів, зустрічей, конкурсів! І перемог!  Хай навчання здається легкою і цікавою інтелектуальною розвагою, а доля дарує неповторні миті! ?

P. S. Поруч із вами хочеться відчувати себе студентом (хоча з вами і ми вчимося!). ? Згадується перша половина 1990-х: яскрава, сильна і строката четверта академічна група і дуже серйозний курс; прецікаві навчальні заняття (як і зараз, у холодних аудиторіях); літературні вечори й розважальні заходи в актовій залі шостого гуртожитку; черги за книжками тих авторів, імена яких щойно повертали з забуття; переписування художніх текстів, які ще не було опубліковано; коректорські «зарібки»; фольклорно-діалектологічні експедиції на волинське і рівненське Полісся та Берестейщину... Найтепліші спомини - про переважно сивочолих, умудрених багатющим життєвим досвідом викладачів...
Славно - бути студентом!  Будьте! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні відзначають День студента: історія свята

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити