image
 |  0 17 Листопада 2018 | 08:36

Волинянку з екстренним направленням лікар виставив за двері

У Ковельському кабінеті рентгенографії жінку з екстренним направленням від лікаря, виставили за двері, бо у лікарів вже як 10 хвилин завершився робочий день.
Прикра ситуація трапилася вчора, 16 листопада, з очільницею ГО «Велика Ідея», фахівецем міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Людмилою Зубарєвою.
Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбук.
У жінки виникла підозра на попадання стороннього тіла в органи дихання. Сімейний лікар екстренно направив на рентген грудної клітки, аби підтвердити або спростувати цю підозру.
«14:10. Забігаю в кабінет #8 ковельської поліклініки. Завершується прийом пацієнта. Мене виставляють за двері з неприємною посмішкою на устах і запевняють «У НАС ЩОЙНО ЗАВЕРШИВСЯ РОБОЧИЙ ДЕНЬ! Допобачення!». На переконання, що відчувається дискомфорт у дихальних шляхах і прохання (у стані стресу і переживань) затриматись на кілька хвилин для здійснення процедури МЕНІ КАТЕГОРИЧНО ВІДМОВИЛИ! Клятва Гіппократа кажете? Ні, не чули!», – написала Людмила Зубарєва у дописі.

«Особисто моя думка, лікарю, де б він не працював, недопустима така поведінка. Будьте здорові! Не потрапляте до таких хамських лікарів», – додала жінка.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині – скандал на сесії райради: батьки вимагають звільнити директора школи (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити