image
 |  2 27 Червня 2018 | 10:56

100 гектарів землі в руїнах, - депутат про землі Володимир-Волинського цукрового заводу

Прокуратура не захотіла направляти матеріали до суду про примусове стягнення боргів з ТзОВ «Володимирцукор».
Про це на сесії Володимир-волинської міськради розповів депутат Василь Сусік, - інформує «ВолиньUA».
На прохання депутата Василя Сусіка мер міста направив звернення до місцевої прокуратури про примусове стягнення із ТзОВ «Володимирцукор» плати за землекористування за період 2015-2017 років та ліквідатору цього підприємства про те аби він сказав, кому продані об’єкти та будівлі, які знаходяться за межами капітальної загорожі заводу.
«Це величезна територія до 100 гектарів. Відповіді, практично, на жодне питання я не отримав. Ліквідатор Михайловський його проігнорував. А тим часом громада терпить збитки, 100 гектарів землі – в руїнах і немає крайнього. З відповіді прокуратури, яка розписана аж на трьох листках, в кінці таке собі резюме, що прокуратура не вбачає за потрібне направляти матеріали до суду про примусове стягнення боргів. Тобто, користувалися безплатно землею – нехай користуються. Правда, ще дописано одне речення – якщо бажаєте, то подавайте в суд від імені міської ради», - розповів депутат.

Василь Сусік пообіцяв спрямувати усі матеріали до обласної прокуратури.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі-Волинському обмежили роботу замаскованих гральних закладів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити