image
 |  2 9 Липня 2020 | 16:02

11 луцьких «Богданів» поїде на Тернопільщину

14 травня 2020 року Управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації оголосило тендер на закупівлю 11 шкільних автобусів. За результатами торгів на сайті Prozorro, цінова пропозиція на шкільні автобуси «Богдан» визнана кращою.

Про це інформують на сторінці у facebook "Богдан Моторс".

Шкільні автобуси «Богдан А22412» - це сучасні транспортні засоби для перевезення школярів, які відповідають екологічному стандарту Euro 5. Вони обладнані з дотриманням усіх вимог, які висуваються до шкільних автобусів в Україні, в тому числі й ДСТУ 7013. Всі сидіння в автобусі обладнані пасами безпеки, підголовниками та підлокітниками, а також спеціальними корзинами для шкільних портфелів. 

Нагадаємо, що минулого року для потреб місцевих шкіл на Тернопільщину були доставлені сім шкільних автобусів «Богдан А22412», виготовлених на виробничих потужностях ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» в м. Луцьк. Тернопільська обласна державна адміністрація реалізовує стратегію забезпечення навчальних закладів шкільними автобусами впродовж останніх чотирьох років і за цей час було закуплено близько 70 автобусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку орендар зупинки громадського транспорту йде на хитрощі, аби обійти сплату податків?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити