image
 |  0 23 Травня 2019 | 16:34

21-річний волинянин давав хабаря поліцейському

За уникнення адміністративної відповідальності волинянин запропонував поліцейському 2 тис. грн. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України. Йдеться про надання неправомірної вигоди службовій особі.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Учора, 22 травня, по вулиці Ковельська у місті Луцьк працівники патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль “Volkswagen Passat”, під керуванням 21-річного жителя Маневицького району.

За уникнення адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення молодий чоловік запропонував поліцейському 2 тис. грн.

Читайте також: На Волині судили іноземця, який хотів переправити через кордон нелегалів

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від 8 тис. 5 грн. до 12 тис. 750 грн., або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк, із спеціальною конфіскацією.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити