image
 |  193 11 Січня 2024 | 14:48

24-річний волинянин продавав набої та гранату (ФОТО)

У Луцькому районі чоловік намагався продати гранату та набої: поліція вилучила небезпечні предмети. Подія відбулася учора, 10 січня, у Ківерцях.

Про це інформує поліція Волинської області.

Співробітники кримінальної поліції отримали інформацію, що 24-річний житель Луцького району має намір продати боєприпаси.

Під час перевірки інформації, оперативники на вулиці у Ківерцях виявили у кишенях куртки потенційного підозрюваного корпус гранати Ф-1 із запалом та 32 набої калібру 5,45 мм.

На місце прибула слідчо-оперативна група поліції та співробітники вибухотехнічного відділу області. Небезпечні предмети вилучили та направили на дослідження.

Слідчі розпочали за цим фактом досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження з бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Досудове розслідування триває, поліцейські з’ясовують походження боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік хотів провезти через Волинську митницю фейкову гуманітарку (ФОТО)

Нагадаємо, що у вівторок, 9 січня, під час опрацювання виклику щодо вчинення домашнього насильства, співробітники поліції виявили у будинку 53-річного жителя Старовижівщини обріз мисливської рушниці, 25 мисливських набоїв та дві банки із порохом.

Поліція Волині вкотре застерігає: незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами тягне за собою кримінальну відповідальність. Зокрема, ч. 1 ст. 263 ККУ передбачає від п’яти до семи років позбавлення волі. Однак особа, яка добровільно видасть органам влади незаконні зброю та боєприпаси, звільняється від такої відповідальності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити