image
 |  4 20 Листопада 2017 | 07:44

«Акциз-2017»: в обласному центрі Волині припинили незаконне виробництво сурогатної горілки

В ході проведення операції «Акциз-2017» співробітниками податкової міліції Волині спільно з прокуратурою області припинено діяльність нелегального виробництва горілчаного сурогату в місті Луцьку.

Про це 20 листопада 2017 року повідомили у оперативному управлінні ГУ ДФС у Волинській області.

Незаконний цех для виготовлення фальсифікату лучанин облаштував в гаражному приміщенні.

5a12844214a47Весь цикл незаконного виробництва, що здійснювалося у вкрай неприйнятних санітарних умовах, співробітники оперативного та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області  документально зафіксували в ході проведення огляду гаражного приміщення. Більш того, під час огляду правоохоронці застали на «гарячому» організатора незаконного виробництва оковитої.

В результаті проведення заходів вилучено 100 літрів спирту, 40 літрів готової  горілчаної продукції, марки акцизного податку з очевидними ознаками підробки, порожні скляні пляшки з наклейками відомих виробників, корки, пластикову тару, шланги, лійки спиртометри, що використовувались в ході здійснення протиправної діяльності.

На даний час вирішується питання про призначення  судових експертиз.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити