image
 |  2 15 Грудня 2021 | 11:26

Alyona Alyona працювала над новими хітами з луцьким музикантом

Українська реперка Alyona Alyona записала свій новий альбом «LAVA» у Луцьку. Створювати нові хіти разом із музикантом Романом Нестеренком.

Про це артистка розповіла в ефірі шоу «Селекція» на «Радіо Промінь».

«Цей альбом я записувала в місті Луцьк з музикантом Романом Нестеренком. Ми зібралися і провели десять чудових днів працюючи на студії в тому режимі, в якому нам подобалося і відчуваючи одне одного, творячи так, як нам хотілося цього. Я втілила в цьому альбомі всі свої емоції та почуття, які накопичилися за цей рік, адже він для мене став дуже-дуже визначним – я знайшла своє справжнє кохання, мені захотілося прокричати на увесь світ про те, що я відчуваю і наскільки сильно я закохана», – розповіла Alyona Alyona в ефірі шоу «Селекція» на «Радіо Промінь».

Така ідея і такий мій меседж вмістився в трьох треках з альбому – "LAVA", "Інтро", який я записала спільно із виконавицею KOLA, тому що вона також в цьому році дуже-дуже потонула в нових стосунках, які, як виявляється, почалися ще в підлітковому віці. І ми з нею разом, дві закохані дівчинки, розділили трек. І ще останній – це трек "Аутро", який містить в собі почуття, коли двоє людей роз'їжджаються на певний час у справах, і наскільки тяжким є прощання.

Нагадаємо, 16 квітня Alyona Alyona видала на стрімінгових сервісах альбом Galas, який переважно складається з дуетних треків.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити