image
 |  7 16 Серпня 2021 | 17:08

Американець з'їв понад 32 тисячі Біг Маків і встановив світовий рекорд

Американець Дональд Горске встановив світовий рекорд за кількістю з'їдених Біг Маків за життя: з 1972 року він поласував більш ніж 32 тисячами цих бургерів.

Як пише Business Insider, усе почалося 17 травня 1972 року, коли Дональд Горске отримав свою першу машину, - пише УНІАН.

"Я поїхав до Mcdonald's, замовив свої перші три Біг Маки, підійшов до машини і з'їв їх. Я одразу сказав, що, ймовірно, буду їсти їх до кінця свого життя", - розповів рекордсмен.

Якийсь час, за словами чоловіка, він з'їдав по дев'ять таких гамбургерів на день. Через майже 50 років Горске є безперечним рекордсменом за кількістю з'їдених Біг Маків - понад 32 340 штук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український літак евакуював із Афганістану 80 людей

Він зберігає кожен чек і навіть веде календар. Сьогодні чоловік стверджує, що з'їдає в середньому по два Біг Маки на день. Він їздить поповнювати свої запаси два рази на тиждень, щопонеділка і щочетверга, купуючи відразу по шість або вісім гамбургерів.

"Я не з тих, хто пробує щось нове. Коли мені щось подобається, я весь час дотримуюся цього", - каже чоловік.

Кожен Біг Мак містить 540 калорій, і Mcdonald's заявляє, що щорічно продає понад мільярд цих бургерів по всьому світу.

Свою хорошу фізичну форму рекордсмен пояснює тим, що відмовляється від картоплі фрі та регулярно здійснює майже 10-кілометрові прогулянки у своєму районі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити