image
 |  13 25 Січня 2020 | 16:34

Анатолій Цьось приступив до виконання обов'язків ректора СНУ

23 січня 2020 року міністр освіти і науки України Ганна Новосад підписала наказ про призначення доктора наук з фізичного виховання та спорту, професора Анатолія Цьося на посаду ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Про це повідомляє відділ зв’язків із громадськістю СНУ.

Згідно з наказом Анатолій Цьось очолюватиме виш п’ять років: із 24 січня 2020 р. по 23 січня 2025-го.

Колектив Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки пpивітав свого pектоpа:

Шановний Анатолію Васильовичу!

Вітаємо Вас із офіційним призначенням на посаду ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Це, безперечно, знакова подія у Вашому житті та новий етап розвитку – і для Вас, і для Лесиного вишу. Відтепер Ваші професійні якості, досвід роботи та цілеспрямованість стоятимуть на варті інтересів студентів, викладачів, працівників нашого університету.

Нехай у всіх починаннях Вас супроводжують успіх, удача, розуміння та підтримка колег й однодумців. Нехай непроста, але цікава робота приносить задоволення і здобутки. Нехай плідна професійна діяльність й об’єднані зусилля допоможуть виконати поставлені завдання та плани в ім’я розбудови вишу й усієї України. Нехай підґрунтям для нових звершень і перемог буде міцне здоров’я, піднесений настрій і невичерпна енергія.

Нагадаємо, що торік у листопаді Анатолій Васильович здобув перемогу на виборах очільника університету із результатом у 85 % голосів виборців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СЄНУ розробили інтерактивну карту заповідних територій Шацького краю

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити