image
 |  2 20 Квітня 2020 | 12:31

Антикарантин: на Волині прихожан причащали з однієї ложки (ВІДЕО)

На Великдень у Свято-Успенському соборі міста Володимира-Волинського прихожан причащали з однієї ложки.

Попри те, що в країні діють карантинні заходи задля попередження поширення коронавірусу, таке причастя здійснював митрополит Володимир-Волинський і Ковельський Володимир (Мельник).

Читачі поділилися відео зі сторінки у мпережі Фейсбук “Сайт Володимир-Волинської єпархії”, де у прямому ефірі відбувалася трансляція служби у соборі, яку оприлюднили Вісник&Ko з посиланням на Буг та ряд інших волинських інтернет-видань.

У повідомленнях зокрема зазначається, що на одному із відео зафіксовано момент причастя: прихожан причащали з однієї ложки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Непотріб «русского міра»: Помилуваний під обмін злочинець не зміг виїхати до Росії й повернувся до грабежів у Києві

Під постом з відео у коментарях люди обговорюють побачене: дехто нарікає на абсурдність ситуації у зв’язку з карантином, а дехто зазначає, що це “наше спасіння”. 

Зазначимо, що у самому храмі прихожан не було – вони були надворі. Проте у самій церкві людей, де здійснюють богослужніння, було більше десятка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слугу наpоду» призначили головою Старовижівської РДА

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити