image
 |  9 1 Листопада 2018 | 07:59

Арсеній Яценюк зібрався в президенти

Лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк має намір взяти участь у виборах президента України, які відбудуться в березні 2019 року.
Про це повідомило джерело, яке входить до найближчого оточення політика. За словами інсайдера, рішення йти на вибори остаточне і узгоджене з соратниками, пише «Інформатор».
Одним із доказів політичних амбіцій Яценюка обізнане джерело назвало появу його масової реклами в Києві та інших містах України.


Натомість, як зауважив нардеп Сергій Лещенко у Фейсбук, білборди з рекламою Яценюка розраховані на єдиного глядача - Петра Порошенка, «якого тепер шантажують веселими картинками».
«Видно, справи в політичній сім'ї Порошенка і Народного фронту зовсім погані. По-суті, Яценюк, розвісивши рекламу, натякає, що може піти на вибори, і пару відсотків, які він набере, як раз не дорахується Порошенко для виходу в другий тур», - зауважує Лещенко.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин викопав на городі артилерійський снаряд (ФОТО)
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити