image
 |  7 7 Листопада 2018 | 14:06

Бандитські розбірки у Луцьку: в Острозі знайшли покинутий автомобіль (ФОТО)

Одну із трьох автівок, розшукуваних після кривавої стрілянини на автомийці у Луцьку, знайшли в Острозькому районі на Рівненщині. Про це нам розповів начальник відділу комунікації у Рівненській області Антон Крук. 
Пише ЧаРівне.
- Один із автомобілів - "Фольксваген Таурег", який був в орієнтуванні, - знайшли біля річки в Острозі покинутим. Була викликана слідчо-оперативна група з Волинського відділу поліції, бо провадження перебуває у них, - каже Антон Крук. - Цей автомобіль виявлено під час моніторингу місцевості.

До цього один із автомобілів поліцейські помітили у Острозькому районі, але він потім зник із їхнього поля зору.
Нагадаємо, 5 листопада між двома групами чоловіків, яких, попередньо було близько 15, виникла перестрілка із застосуванням, окрім вогнепальної, холодної зброї. У результаті чого одна особа загинула, а ще двоє було госпіталізовано. Одного з поранених злочинці забрали із собою.
У поліції проводять досудове розслідування за кількома статтями - ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ст. 15 (замах на вчинення злочину) та ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Як одну із основних версій слідство розглядає бандитські розбірки двох груп.
Злочинців та автомобілі, на яких вони можуть пересуватись, розшукують. У Волинській області ввели план "Сирена".
Поліцейські встановили особи загиблого та поранених. Усі вони жителі Луцька.


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити