image
 |  0 19 Червня 2023 | 10:23

Бєлгородщину сколихнули вибухи (ФОТО)

У місті Валуйки Бєлгородської області РФ уранці 19 червня пролунала серія вибухів. Над містом здійнявся дим та курява.

Постраждали щонайменше семеро людей, повідомив російський Telegram-канал Baza.

"Унаслідок вибухів пошкоджено будинки, автомобілі та проїжджа частина. Деякі машини вибуховою хвилею перевернуло або закинуло на інші автівки. Місцеві жителі повідомляють про обстріл", – ідеться у повідомленні.

За інформацією пабліка, жителі міста ховаються у підвалах.

За даними російського Telegram-каналу Shot, одна жінка внаслідок обстрілу загинула. Крім того, постраждали семеро осіб, серед яких одна дитина – у неї перелом ключиці. Також постраждали чоловік, у якого закрита черепно-мозкова травма, та троє жінок. Дві з них мають осколкові поранення. Ще одна дівчина отримала контузію. У всіх постраждалих стан середнього ступеня тяжкості.

Пошкоджено п'ять багатоквартирних будинків і чотири приватні домоволодіння. Там вибиті вікна та посічені фасади. В одному з домоволодінь горить господарська споруда.

Коментарів від місцевої влади наразі немає.

Валуйки – це місто на півдні Бєлгородської області РФ. Населений пункт розташований за 15 км від кордону з Україною. В 2021 році у місті проживало 33 тис. осіб.

Російські пабліки повідомляють, що "обстріляли" також села Графівка і Демидівка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити