image
 |  9 20 Лютого 2024 | 11:52

Біль втрати: на війні полягли двоє Захисників з Волині

На війні з російським окупантом загинули двоє волинян: Самолюк Віктор та Маняк Ігор.

Про це повідомляють громади.

"З глибоким болем та сумом повідомляємо ще одну трагічну звістку. 16.02.2024 в результаті удару дрона- камікадзе поблизу н. п. Берестове, Бахмутського р-ну, Донецької області загинув житель с. Куснища - Самолюк Віктор Адамович, 1974 р. н. Висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким полеглого захисника та розділяємо з ними біль від непоправної втрати. Вічна памʼять та слава Герою, який захищав Україну та кожного з нас! Про дату та час прибуття траурного кортежу «На щиті» повідомимо згодом", - пишуть на сторінці Любомльської громади.

"В Локачинську громаду прийшла чорна звістка! Під час виконання бойового завдання щодо захисту Незалежності України в районі населеного пункту Рівнопіль Донецької області, будучи вірним присязі, даній Українському Народу та мужньо виконавши свій військовий обов'язок загинув житель села Конюхи, старший солдат МАНЯК Ігор Славомирович. Висловлюємо щире співчуття матері, брату, членам сім'ї, рідним та близьким. Вічна пам'ять та слава Герою! За розпорядженням селищного голови в громаді оголошено триденну жалобу! Про прибуття кортежу з тілом Героя повідомимо додатково", - йдеться на сторінці Локачинської громади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити