image
 |  205 26 Січня 2020 | 20:37

Більше, ніж санаторій: показали реабілітаційний центр у Боголюбах із рідкісними процедурами (ВІДЕО)

Більше, ніж санаторій, — і просто в Луцьку. Точніше, — в селі Боголюби поблизу обласного центру Волині, де розпочав свою роботу новий сучасний Реабілітаційний центр Волинської обласної клінічної лікарні.

Окрім багатьох звичних лікувальних і водночас релакс-процедур, пацієнти тут можуть отримати повний супровід лікарів різних спеціалізацій. І для перебування не треба купувати путівку, а мати лише направлення із указаним діагнозом. Тут хворі відновлюють опорно-руховий апарат після надважких станів, на 3-4 день стають на ноги після інсультів і поволі забувають про свої проблеми, які виникали внаслідок протрузій і спинномозкових гриж.

Реабілітаційний центр Волинської обласної лікарні розрахований на пацієнтів усіх інших відділень клініки. Деякі пристосування унікальні для української медичної реабілітації, зокрема басейн, в якому передбачено кілька видів витяжок хребта. Тому процедури — безболісні, ненав’язливі, а пацієнт під час них відпочиває.

Детальніше про це — в сюжеті тележурналіста Андрія Гнатюка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні не зареєстрували жодного випадку коронавірусу, — МОЗ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити