image
 |  2 1 Березня 2018 | 13:33

Більшість Луцької міськради під охороною муніципалів підтримала земельний дерибан

Більшість Луцької міськради у складі УКРОПу, «Батьківщини», та перебіжчиків з Радикальної партії Ляшка і БПП під охороною муніципальної варти та тітушок під покровом ночі проголосувала за скандальні земельні питання.
Про це інформує «ВолиньUA».
Сесія Луцької міської ради тривала понад 14 годин. Близько півночі після серії перерв депутати дісталися до земельних питань, які й були причиною бурхливих подій у сесійній залі.
Для того, щоб забезпечити можливість проштовхнути корупційні земельні питання правляча більшість вдалася до послуг муніципальної варти, яка зайшла у сесійний зал і стала перед головуючим Григорієм Пустовітом. Також у приміщенні з’явилися тітушки.
Депутати від опозиції спробували прорватися і заблокувати трибуну, але були зупинені муніципалами та членами правлячої більшості.
В результаті сесія в умовах штовханини, галасу та локальних бійок проголосувала за виділення земельних ділянок для будівництва на вулицях Рівненській та Вороніхіна без проведення аукціону.
Зазначимо, що ці ділянки пов’язують з депутатами екс-радикалами Сергієм Булою та Костянтином Петрочуком, які взяли активну участь в протистоянні у залі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити