image
 |  9 13 Травня 2019 | 18:02

Більшість волинян-декларантів вже сплатили податкові зобов’язання

Завдяки волинським декларантам бюджети отримають майже 20 мільйонів гривень надходжень

За умови сумління волинян, котрі відзвітувалися про доходи за 2018 рік, від декларантів бюджети цього року отримають на 15 відсотків коштів більше, - інформує управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Волинській області.

Як свідчить аналітика, 1848 волинян у річних податкових деклараціях визначили до сплати 16,5 мільйона гривень ПДФО і 3 мільйони гривень військового збору.

Більшість волинян-декларантів вже сплатили податкові зобов’язання. Зокрема, до бюджетів спрямовано 10,6 мільйона гривень ПДФО і 1,9 мільйона гривень військового збору.

«Чесне і прозоре декларування доходів– першочергове питання порядку денного суспільства, що прагне досягнути найвищих стандартів якості життя. Як свідчить практика розвинутих країн, саме з моменту запровадження загального декларування доходів країни виходили на новий рівень громадянської свідомості і відповідальності платників податків перед суспільством. У нас вже є більш як десятирічний досвід проведення кампаній декларування. Остання – одна з найбільш успішних. Це означає, що рівень податкової культури громадян поступово підвищується», - наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів відзначила, що 70 відсотків волинських декларантів вже перерахували до бюджету задекларовані податкові зобов’язання.

Довідково: в період кампанії декларування доходів за 2018 рік річні податкові декларації до територіальних органів ДФС у Волинській області подали 5368 громадян.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити