image
 |  11 27 Лютого 2019 | 10:14

Бліц-інтерв’ю з Григорієм Пустовітом

Григорій Пустовіт відомий своїм специфічним почуттям гумору. Пропонуємо вашій увазі його відповіді на питання, які перебувають поза сферою публічної діяльності.

- Ваша улюблена книга?

- Багато книг. Люблю читати Віктора Суворова. Імпонує його вміння аналізувати. Свого часу подобався Ігор Буніч, який відкрив таємниці Другої світової війни. Великий вплив справив Іван Єфремов і його твори «Лезо бритви», «Туманність Андромеди», Олесь Бердник «Чаша Амріти». Нещодавно прочитав Давідовіца «Усі брешуть, але Інтернет знає твої думки». Я читаю багато. І книга, яку я читаю, найулюбленіша в даний момент.

- В якій країні мрієте побувати?

- В мене немає мрії, щоб кудись поїхати. Всі хочуть побувати в Єгипті, а мене не тягне туди. Влаштовує Україна, подобається Польща.

- Вірите в існування інопланетян?

- Буде несправедливо, якщо у такому великому Всесвіті є лише один центр розумного життя.

- Ваші улюблені місця в Луцьку?

- Луцька міська рада))). Замок. Старе місто. Там відчуваєш по-справжньому історичну атмосферу, яка панувала сотні років. Подобається перебувати у Центральному парку.

- Хто пройде у другий тур виборів президента України?

- Тимошенко і Зеленський.

- Що подобається у жінках?

- Все.

- Як любите відпочивати?

- Читаю.

- Основні три риси вашого характеру?

- Важко сказати. У різні вікові періоди я був різним. Мені некоректно визначати свої риси характеру. Це буде суб’єктивна думка.

Спілкувався Петро Герасименко

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити